Duminică se reia Liga Națională de rugby masculin

Universitatea Cluj întâlnește dumnică, 2 octombrie, de la ora 11, pe Știința Petroșani într-un meci contând pentru etapa a 4-a a play-out-ului Ligii Naționale de rugby masculin.

Meciul de pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” vine după splendida performanță a rugbiștilor de la ”U” care au câștigat de o manieră categorică ediția din acest an a Campionatului Național de rugby în 7.

Cele două formații sunt vecine de clasament, oaspeții pe locul 2 cu 13 puncte din 3 partide în timp ce ”U” are 10 puncte din două jocuri și ocupă poziția a treia.

Înaintea reluării campionatului, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro:

„Așa cum am spus în luna iulie, ne-am propus două obiective în acest an competițional: să câștigăm turneele de rugby în șapte și să terminăm pe primul loc în liga națională în grupa play-out.

Primul obiectiv propus a fost atins iar săptămâna aceasta am reluat antrenamentele specifice de rugby în 15 pentru că ne așteaptă șapte etape de campionat național și o etapă de Cupa României la mijlocul lunii octombrie.

Din păcate, în urma turneelor de rugby în 7, am rămas fără trei jucători importanți, toți accidentați și indisponibilli pentru etapa de duminică cu Știința Petroșani. Încercăm, cu mari eforturi, să găsim variate pentru înlocuirea lor dar din păcate avem un lot foarte restrâns și asta ne cam dă bătăi de cap. Ne dorim foarte mult să câștigăm meciul de sâmbătă la fel cum ne dorim să câștigăm toate celelalte etape din această toamnă și să ne asigurâm locul întâi în play-out.”

Meciul dintre ”U” Cluj și Știința Petroșani se va disputa duminică, 2 octombrie, de la ora 11, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” și va putea fi urmărit și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments