Duelul nou-promovatelor în Liga Zimbrilor are loc duminică

Primul meci al acestei ediții din Liga Zimbrilor dintre ”U” Cluj-Napoca și CSM Sighișoara se va disputa duminică, de la ora 18, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va aduce față în față cele două echipe care au acces împreună în acest an pe prima scenă a handbalului masculin românesc.

De altfel, cele două grupări sunt și vecine de clasament, pe locurile 12 și respectiv 13, echipa noastră acumulând cu un punct mai mult decât formația antrenată de fostul nostru tehnician, Marius Stavrositu.

Înaintea acestei confruntări, Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „Duminică ne așteaptă un nou eveniment important în Sala Sporturilor „Horia Demian”, o nouă finală pentru noi, de data aceasta cu o echipă pe care o cunoaștem și cu care ne-am duelat de patru ori în anul trecut. Ambele formații s-au întărit în sezonul acesta și își doresc fiecare să rămână în prima ligă așa încât cu siguranță va fi un meci frumos și dinamic. În această săptămână am lucrat intens pentru a pune la punct lucrurile și momentele în care am greșit în meciul precedent tocmai pentru ca duminică să nu le mai repetăm și să gestionăm mai bine finalul de meci. Îi așteptam pe suporteri în număr cât mai mare să fie alături de noi și mai ales cu o carte în mână pentru a ni se alătura în campania de donații pentru bibliotecile școlare din municipiul Cluj-Napoca”

Partida dintre ”U” și CSM Sighișoara se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian”, duminică de la ora 18, și va putea fi urmărită și pa canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments