Angajament total și spectacol de gală în meciul de rugby cu Steaua

”U”- ELBI Cluj-Napoca a întâlnit sâmbătă, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” pe Steaua București în cadrul etapei a 7-a a Ligii Naționale de rugby masculin.

A fost un meci frumos și echilibrat în care oaspeții au început mai bine și au condus cu 10-0 după care băieții noștri au revenit în joc iar la pauză s-a intrat cu 17-14 pentru Steaua. În cea de a doua repriză s-a mers cap la cap, cu eseuri marcate în serie spre deliciul spectatorilor prezenți la întâlnire. Din păcate, finalul a aparținut din nou „militarilor” care s-au desprins și au încheiat partida în avantaj, 39-28. Jucătorul meciului a fost, fără îndoială, Claudiu Curcă de la ”U”- ELBI care a reușit toate cele 4 eseuri ale echipei noastre, transformate apoi de Toma Mîrzac.

După încheierea confruntării antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost o partidă foarte acerbă, cu multe lucruri pozitive, multă dăruire și mult suflet exprimat pe teren de jucătorii noștri. La acest capitol cred că am excelat și am fost clar mai buni decât un adversar care a venit la Cluj ca favorit fără nici un dubiu. Am sperat că ne vom ridica la nivelul adversarului și cred că am demonstrat acest lucru. Într-adevăr am trăit momente foarte greu de suportat și am sperat cu toții la victorie. Deși nu a fost să fie, eu personal mă consider foarte mulțumit de prestația jucătorilor noștri. În acest meci am fost câștigătorii de drept la caractere iar jucătorii au demonstrat încă odată că atunci când determinarea vine din suflet răsplata este și ea măsură. Este un capitol care s-a încheiat. Important pentru noi este să nu acumulăm frustrări după această partidă, să privim obiectiv spre viitor, să continuăm să muncim la fel cum am făcut-o până acum zi de zi.”

În etapa următoare, ”U”- ELBI are liber, un bun prilej de refacere pentru unii dintre jucătorii accidentați în lupta dură cu cei de la Steaua.

Comments

comments