Duel încins în derbiul de handbal feminin cu CSM Deva

Meciul de handbal feminin găzduit joi seara de Sala Sporturilor „Horia Demian”, dintre ”U” Cluj-Napoca și CSM Deva a avut toate ingredientele unui derbi: faze spectaculoase, parade și ratări de mare efect, tensiune, proteste, chiar și un tricou sfâșiat al Mihaelei Ani Senocico care a jucat o parte din meci cu o singură mânecă.

Partida contând pentru etapa a 7-a a Diviziei A Seria C a reprezentat un bun spectacol handbalistic încheiat însă cu victoria oaspetelor cu 28-25 după ce la pauză tot ele conduceau cu 17-15.

La finalul confruntării antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „A fost un meci frumos cu angajament din partea ambelor echipe dar în care, din păcate, am suferit la finalizare și acolo s-a făcut diferența. Sunt totuși bucuros și în parte mulțumit pentru că am ținut pasul cu o echipă cu un lot valoros și care beneficiază de un buget pe măsura pretențiilor. Noi vom munci în continuare mai mult și mai bine și sper ca duminică, împotriva echipei din Turda, să facem un meci cel puțin la fel de bun și să mai punem trei puncte în clasament.”

Golurile formației noastre au fost marcate de: Mihaela Ani Senocico 9, Larisa Șerban 5, Iulia Sava 3, Sofia Mureșan, Alexandra Ploscar și Cristina Crețu câte 2 și respectiv Sahra Racho și Andrada Chirilă câte 1 gol iar poarta a fost apărată pe rând de Mădălina Pușcaș, Maryna Dumanska și Denisa Teodora Popa

Următorul examen pentru fetele noastre este programat tot în sala Sporturilor „Horia Demian”, duminică de la ora 12, când ”U” va primi vizita echipei ACS „Liviu Rebreanu” Turda DivAF.

Comments

comments