Dragan Petricevic: „Am încredere că ne putem întoarce acasă cu un rezultat favorabil”

 Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Gruparea de baschet feminin aparținând CSU Cluj se deplasează la Satu Mare pentru meciul cu CSM din localitate. Partida contează pentru etapa a cincea din faza a doua din sezonul regulat al Ligii Naționale, urmând a lua startul sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 18:00.

Universitatea vine după un eșec pe terenul celor de la ACS Sepsi SIC, scor 79-57, în timp ce trupa din nord-vestul țării a cedat tot în deplasare cu Phoenix Galați, 89-72. Clujencele au câștigat precedentele confruntări directe din acest sezon, 80-72 la Satu Mare și 77-65 acasă în urmă cu o lună.

Antrenorul principal al echipei noastre, Dragan Petricevic, ne-a oferit o declarație înaintea acestui duel:

„Având în vedere calendarul competitional care ne pune în situația să jucăm din trei în trei zile zece meciuri la rând, orice meci, fie acasă, fie în deplasare e deschis oricărui scor. Chiar dacă am pierdut la Sfântu Gheorghe la o diferență mare, sunt mulțumit de unitatea care există în rândul jucătoarelor. Am încredere că ne putem întoarce acasă cu un rezultat favorabil, deși sunt conștient că și adversarele vor dori foarte mult să ne învingă.”

Comments

comments