Medalie de bronz la Cupa României de Box Feminin

Sportiva legitimată la secția a box a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Kocsis Himena, a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 54 kg seniori în cadrul Cupei României de Box Feminin. Competiția se desfășoară în această perioadă, 27 februarie – 4 martie, la Râmnicu Sărat. Senioara noastră a pierdut accederea în semifinala competiției în fața stelistei Lăcrămioara Perijoc. Pentru Himena aceasta este prima medalie obținută în cadrul clubului nostru, ea a mai activat la CSM Zalău și mai are în palmares o medalie de argint și una de bronz în cadrul Cupei României.

„Acum am avut un meci foarte, foarte greu, am boxat cu Lăcrimioara Perijoc de la Steaua București, care face box de mult timp și este și la lotul național. Acum asta este, o să mă pregătesc mai bine pentru data viitoare”, a punctat Himena Kocsis.

Campioana națională în 2016 la junioare, Ana Maria Someșfălean, a boxat la categoria 57 kg tineret, însă a cedat primul meci în fața sportivei Niculina Lazăr, legitimată la Steaua București.

„Am boxat cu o fată din lotul național de tineret. Părerea mea este că a fost un meci frumos, am pierdut la puncte, dar consider că am putut să îi fac față, lupta fiind foarte strânsă între noi. Diferența a făcut-o pregătirea fizică deoarece a avut condiție fizică mai bună decât mine. Mă bucur că am reușit să fac un meci frumos chiar dacă am pierdut la puncte”, a spus pugilista CS ”U”, Ana Maria Someșfălean.

Comments

comments