Două derbiuri la început de an în Divizia A la handbal feminin

Sala Sporturilor „Horia Demian” găzduiește joi de la ora 17 primul derbi al începutului de an în Divizia A Seria C la handbal feminin între Universitatea Cluj și CSM Deva, partidă contând pentru etapa a 7-a pentru ca în următoarea, ”U” să primească duminică vizita formației ACS „Liviu Rebreanu” DIVAF.

Înaintea acestor meciuri cu o încărcătură deosebită, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „Urmează pentru noi două meciuri dificile care însă ne pot asigura biletele la turneul final. Întâlnim locurile 1 si 2 din serie în această ordine. Sper ca partida de joi cu CSM Deva să fie una plăcută, cu angajament maxim din partea noastră. Pornim cu gândul de a ne achita foarte bine de sarcini, de a ne bucura de fiecare moment și de ce nu, de un rezultat pozitiv la finalul jocului. Suntem conștienți că oaspetele au un lot valoros, cu achiziții importante, dar sper să ne ridicăm la nivelul lor. Am încredere maximă în grupul pe care îl conduc și sper ca și fetele să se autodepășească în aceste două meciuri.”

Confruntarea dintre ”U” și CSM Deva va începe joi la ora 17, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va putea fi urmărită și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments