Doghi Dorin, campion național la Tineret

Pugilistul legitimat la CS ”U” Cluj, Doghi Dorin, a cucerit medalia de aur la Campionatul Național de Tineret, desfășurat în perioada 18-23 septembrie la Bacău. Boxerul clujean a devenit campionul național al categoriei 56 de kg după ce a trecut pe rând de Antoniu Ilinescu și de Marian Sabău, de la SCM Bacău. În finala categoriei, Doghi Dorin, a trecut la puncte de sportivul de la Centru Olimpic de Box de la Brăila, Valentin Velicu.

„Sunt foarte mulțumit pentru performanța obținută și îmi doresc să pot ajunge cât mai sus! Am avut niște meciuri foarte bune, primele cu doi sportivi băcăuani, iar in finala am câștigat la puncte. Le mulțumesc mult antrenorilor mei, Matiș Octavian și Hercz Iosif, că mă susțin și mă pregătesc pentru fiecare competiție”, a declarat campionul național Doghi Dorin.

În urma rezultatului obținut, pugilistul universitar a fost convocat la lotul național în vederea participării la Campionatul European. Astfel, Doghi Dorin se va prezenta miercuri la Centrul Olimpic de Box de la Bacău pentru a începe pregătirea pentru competiția europeană de tineret, care va avea loc în perioada 14-23 octombrie, în Antalya, Turcia.

Comments

comments