Doar o repriză…

Universitatea Cluj a ratat o nouă ocazie de a ieși din zona periculoasă a clasamentului Ligii Florilor Mol, după înfrângerea suferită miercuri, în Sala Polivalentă din București, în confruntarea din etapa a 11-a cu HC Dunărea Brăila.

Fetele noastre au început excelent partida reușind, pe fondul unui joc frumos și eficient, să conducă la 4 goluri diferență, 12-8 și 13-9 și să încheie repriza cu un avantaj de două lungimi, 13-11.

Din păcate pauza a fost un sfetnic bun doar pentru brăilence care au revenit repede pe tabela de marcaj iar în minutul minutul 36 am consemnat din nou egalitate 16-16.

„Studentele” nu au mai reușit apoi să înscrie timp de 7 minute, s-a ajuns la 19-16, și de acolo balanța a rămas înclinată în favoarea echipei Dunărea Brăila care s-a impus, la final, cu 30-24.

În ciuda unei înfrângeri trebuie să ne declarăm mulțumiți, avem determinare, jucăm un handbal frumos, creștem de la meci la meci, suntem o echipă mică dar cu suflet mare în care cred că se regăsește spiritul lui “U”. Chiar dacă situația din clasament nu încântă deocamdată, vreau sa subliniez câteva aspecte. Am controlat 50 de minute și am pierdut nemeritat meciul cu Slatina, am condus Minaur Baia Mare o întreagă repriză, am câștigat meciul cu Gloria Bistrița, am condus cu 4 goluri și am controlat prima repriză cu o echipă net superioară, Dunărea Brăila. Vorbim de echipe cu buget de 3-4-5 ori mai mari, cred că fetele merită tot respectul. Mai sunt multe etape de disputat iar dacă vom continua pe același drum, fetele vor realiza lucruri frumoase”, a declarat directorul sportiv Sergiu Cacoveanu.

Cele mai multe goluri pentru formația nostră au fost marcate de Diana Lazăr 7, urmată de Florina Chintoan 6 și respectiv Rebeca Necula și Corina Cordoș cu câte 4 goluri fiecare.

În etapa a 12-a, Universitatea Cluj va întâlni marți 9 martie, de la ora 13, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, pe CSM București.

Comments

comments