Derby „studențesc” în Parcul „Iuliu Hațieganu”

Universitatea Cluj primește duminică, 29 mai, de la ora 17, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” vizita echipei Știința Petroșani.

Meciul care contează pentru etapa a 6-a a Ligii Naționale de rugby masculin Grupa A, va aduce față în față două echipe de tradiție în rugbyul românesc. În precedentele etape, oaspeții au câștigat cu formațiile din Gura Humorului, Suceava și Alba Iulia și au cedat în ultimele două runde în fața echipelor Știința Baia Mare, cu 54-15 și respectiv SCM USAMVB Timișoara cu 62-14.

Înaintea acestei importante întâlniri, antrenorul Cristian Săuan a declarat:

„Vom trata partida cu Știința Petroșani cu maximă seriozitate. Este fundamental ca în această săptămână să ne regăsim spiritul de echipă si plăcerea de a juca rugby pentru a aborda liniștiți acest meci. Îmi doresc enorm să învățăm cu toții din etapa trecută cu Timișoara și să credem că doar prin acceptare putem evolua și deveni mai buni. În aceste zile vom analiza cu toții împreună fiecare detaliu tehnic în parte, avem câțiva accidentați, vom vedea ce putem recupera dintre ei în așa fel încât, pentru meciul de duminică, să putem introduce în teren cea mai în formă echipă pe care o avem la dispoziție.”

Meciul dintre ”U” Cluj și Știința Petroșani se va disputa duminică, 29 mai, de la ora 17 și va fi transmis în direct de TVR.

Comments

comments