Derby la handbal feminin

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj o va întâlni pe CSM Bistrița în etapa a 18-a a Ligii Florilor. Derby-ul regional dintre cele două formații va avea loc mâine, 28 februarie, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

„Este un meci foarte important pentru noi și încercăm să îl abordăm cu maximă seriozitate și să scoatem cât mai mult din ce putem scoate, adică ne gândim foarte tare să abordăm meciul la victorie. Există o stare de ușoară oboseală în lot, dar nu mai contează nimic. La ora jocului nu trebuie să conteze absolut nimic și nu trebuie să avem niciun fel de scuze. Pur și simplu, trebuie ca fiecare dintre noi să conștientizeze ce avem de făcut”, a spus Alin Bondar, tehnicianul echipei clujene.

Etapa trecută clujencele au cedat cu 18-31 cu SCM Craiova, iar CSM Bistrița a câștigat pe teren propriu, 23-19, cu CSM Slatina. „Studentele” se află pe locul 10 cu 14 puncte, în timp ce adversarele sunt cu cinci locuri mai sus în clasament, având 29 de puncte.

Prețul unui bilet de intrare la meci este de 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul GRATUIT pe baza carnetului de elev. În turul Ligii Florilor partida a fost câștigată de bistrițence cu 29-23.

Comments

comments