Derbiul județean la handbal masculin se joacă la Turda

Cea de a 7-a etapă a Ligii Naționale de handbal masculin programează duminică de la ora 18 meciul dintre cele două echipe ale județului Cluj, AHC Potaissa Turda și ”U” Cluj-Napoca.

Partida programată de la ora 18 în Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda aduce față în față echipă gazdă clasată pe poziția a 7-a cu 2 victorii, 2 partide terminate la egalitate și 2 înfrângeri și formația noastră ocupanta locului 9 cu 2 succese, un egal și 3 meciuri pierdute.

Înaintea întâlnirii de duminică, Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „Știm că Potaissa este o echipă puternică și cu pretenții anul acesta, la fel ca și în anii precedenți dar noi mergem să „ne vindem scump pielea” acolo. Este derby-ul județului care în timp a devenit și o rivalitate între cluburi. Mergem cu toate forțele, încrezători și vom vedea la final care dintre cele două echipe va ieși învingătoare.”

Meciul dintre AHC Potaissa Turda și ”U” Cluj-Napoca va începe duminică la ora 18 și va putea fi urmărit în direct pe pagina de facebook a clubului Potaissa.

Comments

comments