Deplasare la Baia Mare pentru voleibaliști

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de volei masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca va juca în devans meciul etapei a VIII-a din Faza a II-a cu CSS 2 CNE UKRO Baia Mare. Meciul este programat miercuri, 14 martie, de la ora 17:00 la Baia Mare.

Partida se dispută acum deoarece în luna aprilie echipa națională de juniori masculin va participa la calificările pentru Campionatul European, iar CNE UKRO Baia Mare are cinci jucători convocați la lotul național.

„Este un meci pe care trebuie să-l tratăm cu seriozitate. Mergem la Baia Mare să câștigăm și sper să nu avem probleme de lot până la ora meciului. Ținând cont că tot cu ei avem și sâmbătă acasă, sper ca băieții să se concentreze și să luăm cele 6 puncte din două meciuri”, a spus Răzvan Parpală, antrenorul echipei clujene.

Universitatea Cluj se află pe locul patru cu 17 puncte în clasamentul Fazei II, iar echipa băimăreană pe locul cinci cu șapte puncte. Meciul de la Baia Mare va fi arbitrat de către Ionuț Buciu din Zalău și de către Lucian Husa din Cluj-Napoca, iar observatorul din partea FRV este Gigi Dumitru.

Comments

comments