Deplasare de trei puncte la Reșița pentru handbaliste

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj se deplasează duminică 3 aprilie, la Reșița, pentru meciul cu CSU din localitate, întâlnire în care fetele noastre vizează ca de obicei, toate cele trei puncte puse în joc.

Partida care contează pentru etapa a 19-a a Diviziei A, Seria B, va aduce față în față două echipe „universitare” aflate pe locurile 2 – ”U” și respectiv 7 – CSU Reșița.

„Meciul cu Reșița va fi unul la fel de important ca și celelalte. Aștept ca echipa sa aibă progres de la meci la meci, chiar dacă nu ne iese de fiecare dată. Am încredere că ușor, ușor, vom crea un grup și o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Deocamdată suntem departe, dar o echipă nu o construiești peste noapte! Muncim mult, bine și cu siguranță atâta timp cât toată lumea își va aduce aportul, vom reuși să ajungem acolo unde ne dorim”,  a declarat tehnicianul handbalistelor universitare Ioan Ani-Senocico.

Întâlnirea din turul campionatului disputată în octombrie 2021, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, s-a încheiat cu succesul clar al fetelor antrenate de Ioan Ani Senocico, învingătoare atunci cu 35-17.

Meciul dintre CSU Reșița și ”U” Cluj-Napoca se va desfășura duminică 3 aprilie, de la ora 12, în Sala Sporturilor din Reșița.

Comments

comments