Declarații de la conferința de presă a echipei de handbal feminin

Secția de handbal feminin din cadrul CS ”U” Cluj a susținut miercuri, 20 iulie, o conferință de presă la Sala Sporturilor „Horia Demian”. La întâlnirea cu ziariștii au fost prezenți președintele secției, Codruț Crișan, antrenorul principal Adi Popovici și jucătoarea Mihaela Ani-Senocico.

„Mă bucur foarte mult pentru întoarcerea lui Seno. Sperăm să avem un an cât se poate de bun. Motivul pentru care avem un lot aşa de subţire este pentru că nu mai vrem să repetăm aceleaşi greşeli din trecut. Bugetul pe care îl avem va acoperi integral organizarea de competiţii şi remuneraţia fiecărei sportive. Suntem cea mai slab finanțată echipă din Liga Naţională. Ne dăm silinţa să atragem cât mai mulţi sponsori. Odată ce vom avea performanțe, probabil va veni mai multă lume la sală și cu siguranță vor apărea mai mulți sponsori. Ne dorim să practicăm un joc frumos, nu avem un obiectiv clar definit, nu ne gândim la retrogradare”, a declarat președintele echipei, Codruț Crișan.

Noul antrenor, Adi Popovici, s-a arătat încântat de sosirea la Universitatea:

„Sunt foarte fericit că m-am întors la Cluj, e un oraș care mi-a plăcut tot timpul și nu mai vorbesc de echipa de fete. Am auzit doar lucruri frumoase, e un grup foarte bun și sper să rămână în continuare un grup foarte bun și unit și să facem o treabă cât mai bună pe toată perioada competițională. Sunt foarte bucuros că alături de noi a reușit să se întoarcă și Seno, îi doresc să aibă un campionat cât mai bun. Venirea la această echipă este o provocare, mie îmi place să muncesc, îmi place să lucrez și cu jucătoare tinere, și sper să scot ce e mai bun din fiecare jucătoare în parte. Eu cred că vom face un an bun, deoarece după primele două zile de antrenamente am rămas cu o impresie plăcută legată de felul în care au reacționat la antrenamentele noastre, cu toate că au fost un pic mai grele, dar e o perioadă de acumulare și fetele înțeleg, iar eu le mulțumesc pe această cale.”

„Mă bucur că m-am reîntors acasă. Și când am plecat am spus că îmi doresc să mă reîntorc acasă, că îmi doresc să îmi închei cariera aici, la această echipă pentru care am dat tot ce am avut mai bun, am avut momente foarte frumose împreună, pe cele mai puțin frumoase le mai trecem cu vederea. Pentru noul sezon îmi propun să fiu sănătoasă de la început ca să pot să ajut cât mai mult echipa. Într-adevăr avem un lot subțire și tânăr, de la care nu cred că putem avea prea mari pretenții în acest moment. Eu îmi doresc de la ele să răspundă cât mai bine la antrenamente și să munceasă cot la cot cu noi și să fim un grup unit, așa cum știu că era echipa în anii trecuți și să își schimbe puțin atitudinea. Vreau să își dorească, să munceasă și să se afirme în primul rând și cred că dacă vor face chestia asta și își vor schimba puțin atitudinea și ar arăta altă față pe teren cred că și lumea s-ar întoarce din nou la sală. Îmi doresc şi ca cei care au fost înainte alături de echipă să vină lângă noi, să ne susţină şi la bine şi la rău, pentru că avem mare nevoie de ei. Ne-am dori să mai primim sprijin și din alte părți dacă se poate pentru că avem mare nevoie, automat dacă ai sprijin financiar poți să ai și alte pretenții de la echipă. În momentul de față ne dorim ca lucrurile să meargă pe un drum bun pentru ca noi să putem face treaba pe teren. Eu spun că va fi un sezon foarte greu, toate cluburile și-au adus jucătoare, și-au întărit loturile. Dacă vom fi un grup unit și rezultatele vor fi pe măsură. Eu îmi doresc din suflet să ne înțelegem cu toții. Cu sprijinul tuturor, vom putea ajunge din nou în cupele europene, mi-aș dori să revăd această sală plină. Dacă sunt sănătoasă sunt sigură că voi face față tuturor provocărilor. Nu mai am de gând să plec de aici” au fost vorbele Mihaelei Ani-Senocico, reîntoarsă la ”U” după aproape trei ani.

Comments

comments