Debut perfect pentru locul 5 în Liga Națională de baschet feminin

 Foto: JFritz Fotograf

Foto: JFritz Fotograf

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a debutat cu succes duminică, în Sala Sporturilor „Horia Demian” în seria pentru ocuparea locului 5 în Liga Națională după ce s-a impus cu 99-81 în primul meci cu Rapid București.

Pe sferturi a fost 23-24, 22-20, 29-20 și 25-17 și ”U” a făcut astfel un prim pas pentru câștigarea seriei și clasarea la final pe poziția a 5-a în clasament.

Punctele formației noastre au fost reușite de: Elisabeth Pavel 32, Kincso Kelemen 31, Alexis Pana 15, Veronika Liubinets 12 și Alexandra Uiuiu  9 puncte. Au mai jucat: Ioana David, Renata Kovacs, Laura Bota, Erika Mecedes Horvath, Paula Hărănguș, Maria Farago și Miruna Alexia Rus.

După acest meci reușit, antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „Am început această serie cu o victorie pe teren propriu în care am reușit un joc foarte bun mai ales în repriza secundă. Prestația noastră s-a concretizat până la urmă  într-un frumos succes pentru care fetele noastre merită felicitări. Urmează jocul de la București în care vom încerca să fim la același nivel de competitivitate, să câștigăm și să încheiem duelul cu Rapid.”

Partida a doua a acestei serii este programată joi în Sala Rapid din capitală și cu încă o victorie, fetele noastre pot să pună punct confruntării și implicit să își adjudece locul 5 în Liga Națională de baschet feminin.

Comments

comments