Baschet masculin – victorie în deplasarea de la Craiova

Universitatea Cluj și-a luat duminică, în deplasare, revanșa în fața formației CSU Craiova după înfrângerea suferită în ultimele secunde, în partida disputată la sfârșitul săptămânii trecute, în sala Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca.

Elevii lui Florin Covaciu s-au impus clar la Craiova cu 82-65 (31-13, 15-21, 16-18, 20-13) după două sferturi, primul și al patrulea, în care i-au dominat pe „studenții” din Bănie.

Punctele pentru ”U” au fost contabilizate de: Toma Lungoci 23, Mihnea Brie 18, Ciprian Albu 12, Rareș Mihășan 11, Darius Coste 8, Eduard Apostol și Tudor Zaharie câte 4 și Andrei Sichet 2 puncte. Echipa noastră are acum un palmares de 7 victorii și 5 înfrângeri și ocupă poziția a 3-a în Grupa Promovare a Ligii I la baschet masculin.

În ultimele două meciuri din Faza II, ”U” Cluj-Napoca va avea de trecut examene cu primele două clasate în grupă: întâi pe teren propriu cu Agronomia București iar apoi în deplasare cu liderul Steaua. La finalul acestei faze, primele patru echipe se califică la Turneul Final în urma căruia cele mai bune două vor promova în Liga Națională.

Comments

comments