Debut cu victorie în campionat

 Foto: YouTube Știința București

Foto: YouTube Știința București

Voleibaliștii Clubului Universitatea Cluj s-au impus cu scorul de 3 la 2 în primul meci din actuala ediție de campionat, în fața formației CSU Știința București. După un prim set câștigat la 16, elevii lui Romeo Lotei au cedat următoarele două seturi la 23 și la 22, pentru ca apoi să-și adjudece setul 4 la și să trimită meciul în „decisiv”, unde s-au impus cu 15-11.

„Din păcate am dat cadou un punct după care vom alerga din răsputeri să-l recuperăm. Am avut un început de meci foarte bun, după care am lăsat garda jos și nu înțeleg de ce. Bine că ne-am revenit pe final la un nivel mai apropiat de valoarea echipei și am putut să salvăm victoria. Sala de la București a fost una aproape impracticabilă deoarece nu se putea servi din cauza coșului de baschet și dimensiunile sălii sunt total neportivite. Ca să joci acolo trebuie să te antrenezi într-o sală de la un liceu făcut înainte de ’90. Sunt convins că în felul acesta Știința va mai lua puncte și de la alte echipe. Pentru noi urmează un turneu foarte dificil pentru care ne vom pregăti serios ca să ne întoarcem cu ceva puncte și de la Craiova”, a declarat managerul echipei universitare Bogdan Ungureanu.

În urma acestei victorii, plus cele 3 puncte din meciul câștigat la masa verde cu CS Știința Explorări Baia Mare, CS Universitatea a acumulat 5 puncte și ocupă locul 2 în clasamentul Diviziei A1. Următorul turneu pentru „studenți” este programat în perioada 21-23 noiembrie la Craiova, unde vor întâlni pe CSS CNE LAPI Dej-SCM Zalău și formația gazdă SCMU Craiova.

Comments

comments