De trei ori „numărul unu”

Universitatea Cluj joacă sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 12, în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu ACS Ralph Brașov într-un meci din cadrul etapei a 4-a a Ligii I de baschet masculin.

Va fi prima întâlnire dintre cele două formații, vecine de clasament în actualul sezon, ”U” pe locul 8 deși are două victorii din tot atâtea partide iar brașovenii pe locul 9, fără succes în cele trei meciuri disputate.

Această stranie situație din ierarhia Diviziei A la baschet masculin se datorează numărului diferit de confruntări pe care echipele le au la activ și sistemului de acordare a punctelor, două pentru victorie și unul în caz de înfrângere.

În această întâlnire, echipa antrenată de Florin Covaciu și Vlad Bota pornește favorită în condițiile în care are în componență o seamă de jucători talentați dintre care se remarcă Mihnea Tudor Brie, cel mai bun marcator și în același timp numărul unu la recuperări din campionat dar și pe Tudor Raul Vălean care conduce în clasamentul celor mai multe pase decisive.

Comments

comments