Dascăl înoată azi pentru medalie la FOTE

Înotătoarea legitimată la Universitatea Cluj, Ana Dascăl, s-a calificat în finala probei de 100 m liber cu timpul de 56.85. Sportiva universitară și-a îmbunătățit timpul obținut în calificări, 57.29 și a intrat în finala probei de pe locul 3, după rusoaica Polina Nevmovenko și turcoaica Gizem Guvenc.

Finala probei de 100 m liber feminin din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European din orașul maghiar Gyor, este programată astăzi de la ora 18:00 (ora României).

Tot azi, 26 iulie, a concurat și judokanul legitimat la U – CSM Cluj, Adrian Șulcă, în limitele categoriei 66 kg, însă a pierdut în turul doi în fața englezului Archie Platt.

Joi dimineața vor intra în competiție judokanele Universității Cluj, Paula Gliga (categ. 57 kg) și Ilaria Toma (categ. 63 kg), iar Ana Dascăl se va lupta pentru accesul în semifinala probei de 50 m. Paula Gliga o va întâlni pe Josie Steele din Anglia, iar Ilaria Toma se va lupta cu învingătoarea dintre Milena Rinkevica (Letonia) și Stine Marie Roesaeg (Norvegia).

Comments

comments