Adina Stanciu a semnat cu ”U” NTT Data Cluj

Fosta campioană națională cu Alba Blaj în 2015, Adina Stanciu, a semnat un acord valabil pe doi ani cu echipa de volei feminin ”U” NTT Data Cluj.

Nascută pe 17 decembrie 1986 la Cluj-Napoca, oraș în care și-a făcut junioratul, Adina Stanciu are 1,78 cm înălțime și evoluează pe postul de secund. Sportiva a activat în perioada 2003 – 2013 la VC Unic LPS Piatra Neamț, între anii 2013 – 2015 la CS Volei Alba Blaj, formație cu care a cucerit titlul național în sezonul 2014-2015. Timp de un sezon și jumătate (2015 – dec 2016) secundul de 30 de ani a evoluat pentru SCMU Craiova, iar returul sezonului trecut al Diviziei A1 l-a jucat la SCM Pitești, avându-l antrenor pe Ciprian Dârnescu, noul tehnician al echipei clujene.

De asemenea, Adina Stanciu a făcut parte din echipa națională a României cu care a bifat 4 participări în Liga Europeană. La venirea la formația universitară, sportiva a declarat următoarele:

Am ales să vin la Universitatea pentru că este echipa mea de suflet, tot timpul am vrut să joc la Cluj, de când eram mică. Sunt foarte bucuroasă că am reușit să ajungem la un acord! Am toată încrederea că vom munci bine în sezonul viitor și sper ca în felul acesta să avem rezultate cât mai bune.

Comments

comments