Daniel Budian – pe podium la primul concurs de Fitness Challenge

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Târgu Mureș primul concurs de Fitness Challenge al anului, găzduit de Sala Retro Gym 2 și organizat de Clubul Sportiv Retro Gym în colaborare cu Federația Română de Culturism și Fitness.

Reprezentantul ”U” Cluj-Napoca, Daniel Budian a ocupat un meritoriul loc trei într-o întrecere care a adunat la start un număr neașteptat de mare de sportivi, conform comunicatului oficial al organizatorilor.

La finalul întrecerilor, Daniel Budian a scris într-o postare pe rețelele sociale: „Pornim anul competițional la Târgu Mureș, cu concursul Fitness Challenge organizat de Federația Română de Culturism și Fitness. Concurența a fost extrem de mare ceea ce nu poate decât să mă bucure pentru că astfel pot să progresez. Am obținut locul 3 de care sunt foarte mândru pentru că a fost unul muncit. Mulțumiri Clubului Sportiv Universitatea, organizatorilor și arbitrilor pentru implicare. Să munciți, să credeți în voi, să aveți răbdare și să puneți pasiune în ceea ce faceți!”  

Felicitări, Daniel Budian și cât mai multe succese în sezonul abia început.

Fitness Challenge este o competiție relativ nouă, formată dintr-un circuit de șase exerciții (tracțiuni, genuflexiuni, extensii triceps, fandări în mers, abdomene cu greutăți și flotări cu săritură) cu durata de două minute fiecare în care se punctează numărul maxim de repetări executate corect.

Comments

comments