Culturism și fitness de înaltă clasă la Casa de Cultură a Studenților

Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca va găzdui sâmbătă întrecerile primei ediții a Campionatului European Universitar și a Cupei României la culturism și fitness care se vor desfășura în cadrul a două sesiuni: prima dintre ele între orele 9 și 13,30 iar cea de a doua între orele 15 și 21. Competiția propriu-zisă va fi precedată vineri, de procedura cântarului oficial care se va desfășura între orele 14 și 18.

La Cupa României s-au înscris peste 200 de sportivi din toată țara iar Clubul Sportiv Universitatea Cluj va fi reprezentat de seniorii Gabriella Ilyeș, Matias Blaga, Paul Cristea, Bogdan Zamfir, Samuel Gujan, Cristian Martin, Dan Sălăgean, Adrian Horț și Alexandru Ochiș precum și de junioarele Mădălina Stanca și Eliza Chertic care, studente fiind, vor face parte și din echipa României la Campionatul European Universitar.

Înaintea acestor importante evenimente din calendarul intern și internațional, antrenorul Sebastian Văsuț, care va fi și oficial la competiții, a declarat pentru u-cluj.ro: „Suntem mândri că în acest an Cupa României se desfășoară la Cluj-Napoca și cu atât mai mult cu cât vom găzdui și prima ediție a Campionatului European Universitar. Din punctul de vedere al clubului nostru, speranțele pentru medalii se îndreaptă îndeosebi spre junioara Mădălina Stanca și spre seniorul Cristian Martin care, în opinia mea, pot câștiga medaliile de aur.”

Comments

comments