Echitație: trei locuri întâi și trei locuri doi la Cupa Primăverii și F.E.I. Challenge

Competițiile de echitație din România continuă să aibă în prim plan sportivii de la ”U”, coordonați de Tudor Ciplea. Așa s-a întâmplat și săptămâna trecută când, la Clubul Hipic Romsilva din Târgu Mureș, s-au desfășurat etapa Campionatului Național de sărituri peste obstacole dotată cu Cupa Primăverii și întrecerea de concurs complet World Challenge a Federației Ecvestre Internaționale.

În etapa de sărituri peste obstacole Călin Nemeș cu calul Aiwan s-a clasat în prima zi pe prima poziție atât la Nivel D cât și la Nivel E iar în cea de a doua zi pe locul doi la Nivel D. Locul doi la Cupa Primăverii a fost adjudecat și de Adrian Gherghina cu calul Geronimo la Nivel E și respectiv de Andrei Budean cu Xena la Nivel D.

Proba de concurs complet din cadrul F.E.I. World Challenge a fost câștigată la categoria B de Călin Nemeș cu Aiwan în timp ce Andrei Budean a sosit pe locul al 5-lea. De notat că Geronimo, calul cu care a concurat campionul național Adrian Gherghina, a suferit o accidentare în ziua a doua de concurs și nu a mai putut continua întrecerea.

  • echitatie-nemes-aiwan

Comments

comments