Cu dăruire și suporterii alături spre o nouă victorie la handbal masculin

Etapa a 18-a a Ligii Naționale de handbal masculin programează duminică de la ora 17,30, în Sala Sporturilor „Horia Demian” meciul dintre Universitatea Cluj și HC Buzău 2012.

Oaspeții ocupă înaintea acestei partide locul 6 în clasament cu 24 de puncte după ce în etapa trecută au pierdut la limită, pe teren propriu confruntarea cu CSM Bacău. La rândul lor, elevii lui Carmen Amariei au fost întrecuți în runda precedentă, în deplasare de campioana Dinamo București și se află pe poziția a 12-a în ierarhie cu 13 puncte.

Se anunță deci un duel dificil pentru ”U” care însă poate fi tranșat în favoarea formației noastre cu dăruire din partea handbaliștilor dar și cu susținere din partea suporterilor pe care îi așteptăm din nou în număr mare în Sala Sporturilor „Horia Demian” acolo unde, în meciul cu Politehnica Timișoara au purtat echipa spre victorie.

Întâlnirea dintre ”U” Cluj-Napoca și HC Buzău 2012 va începe duminică la ora 17,30 în Sala Sporturilor „Horia Demian” iar aceia dintre suporteri care nu pot ajunge la sală o vor putea urmări în direct pe canalul TV „Pro Arena”.

Comments

comments