Baschet feminin: un meci care ne poate asigura locul 4 la finalul Fazei I

Universitatea Cluj joacă sâmbătă de la ora 18, în deplasare cu CSM Târgoviște un meci contând pentru etapa a 13-a a Ligii Naționale de baschet feminin și care ar putea să le asigure fetelor noastre poziția a 4-a în clasamentul final al Fazei I.

Înaintea acestei confruntări ”U” se află pe locul 4 cu un bilanț echilibrat 6 victorii și tot atâtea înfrângeri urmată chiar de dâmbovițence care au câștigat 5 meciuri și au pierdut 7.

Antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro înainte de plecarea spre Târgoviște: „Avem în față un meci foarte important în urma căruia vom afla cine va ocupa locul al 4-lea la sfârșitul sezonului regular. Din nefericire mergem fără o jucătoare foarte importantă așa cum este Kincso Kelemen care încă nu și-a revenit după accidentarea din meciul trecut. Dar am încredere că celelalte fete o vor suplini cu succes și vor lupta pentru victorie. Suntem pe ultimii metri ai acestui maraton și sper să continuăm să facem o figură frumoasă așa cum am reușit până acum.”

În ultima etapă a sezonului regular, echipa noastră va întâlni în Sala Sporturilor „Horia Demian” formația de pe locul 7, CSTBv Olimpia Brașov în timp ce CSM Târgoviște va da piept în deplasare cu Rapid București ocupanta poziției a 6-a în ierarhie.

Meciul dintre CSM Târgoviște și ”U” Cluj – Napoca va începe sâmbătă la ora 18 și va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Comments

comments