CSU Cluj, pe locul 4 în clasamentul general al FRA

Federația Română de Atletism a publicat clasamentul general pe anul 2018 în cadrul Adunării Generale Ordinare, care a avut loc zilele trecute. Pentru acest clasament s-a luat în considerare competițiile internaționale, campionatele naționale aer liber, campionatele naționale sală și recorduri 2018.

În acest clasament Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca se află pe locul 4 cu 720,5 puncte. Pe primul loc este CSA Steaua București cu 1439,875 puncte, pe locul secund s-a clasat CSM București cu 1312,125 puncte, iar CSM Onești ocupă locul trei cu 967,125 puncte.

Clubul nostru reprezintă un caz aparte deoarece își aduce 100% din puncte în urma activității seniorilor, reușind să se situeze în Top 5 cu acest segment de vârstă. CS ”U” Cluj este lider la categoria de vârstă U23, 273,75 puncte, împreună cu CSM Onești, având mai mult decât dublu punctelor pe care le au CSA Steaua București, 131.25, și CSM București, 105.

Un alt aspect deosebit îl reprezintă faptul că și sportivii de la clubul nostru își confirmă valoarea la nivel internațional, aducând un număr impresionant de puncte, comparabil cu cel național. În concluzie, se observă în zona superioară a clasamentului, două cluburi sportive care în anii următori au toate șansele de a deveni un candidat serios în „lupta pentru medalii”.

Comments

comments