Clasări pe podium la turneul final al Campionatului Național de Scrabble

În perioada 15-17 noiembrie 2019 a avut loc la București Turneul Final al Campionatului Național de Scrabble. În competiția pe echipe la seniori CS Universitatea a câștigat 5 probe din cele 6 disputate și a ocupat primul loc. La individual seniori, etapa a fost câștigată de Septimiu Crivei („U”), urmat de Alexandru Gheorghiu („U”) și Dan Laurențiu Sandu (CSM București). La tineret CS Universitatea a câștigat pe echipe și a ocupat primele 3 locuri la individual prin Cristian Caba, Paula Mihalache și Iustin Enea.

În urma acestor rezultate, ”U” Cluj devine campioană națională intercluburi la seniori pentru a opta oară, locurile 2 și 3 fiind ocupate de CSM București și respectiv Argus Tg. Frumos. În clasamentele finale anuale la individual, sportivii de la CS Universitatea au obținut 10 medalii, dintre care 3 medalii de aur prin Corneliu Faur (la Anticipație), Alexandru Gheorghiu (la Compunere) și Septimiu Crivei (la Libere), 4 medalii de argint prin Corneliu Faur (la General și Duplicat) și Alexandru Lăcătîș (la Compunere și Libere) și 3 medalii de bronz prin Alexandru Lăcătîș (la General și Duplicat) și Septimiu Crivei (la Compunere).

De asemenea, CS Universitatea Cluj a obținut titlul de campioană națională la tineret, fiind urmată de Argus Tg. Frumos și CSM București. La individual, Iustin Enea („U”) a câștigat toate cele 4 titluri de campion național de la categoria tineret (la General, Duplicat, Compunere și Libere), alte medalii fiind câștigate pentru „U” de către Cristian Caba, Paula Mihalache și Adrian Iancu, la diferite categorii de vârstă.

Comments

comments