Ciprian Dârnescu: „Sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarilor noștri”

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

Voleibalistele antrenate de Ciprian Dârnescu și de Luminița Trombițaș vor juca penultima etapă a Fazei I a Diviziei A1 pe teren propriu. În Sala Sporturilor „Horia Demian” va sosi sâmbătă, 17 februarie, liderul clasamentului, CSM București, meciul urmând să se dispute de la ora 13:00.

„A fost o săptămână foarte încărcată pentru noi, după periplul de la Iași și din Bacău, dar acum avem un meci de gală împotriva CSM-ului București, care, probabil, va fi echipa campioană a României. Este una dintre cele mai puternice echipe din țară, cu jucătoare de high class și sperăm să facem o figură frumoasă, să facem un spectacol frumos și să ne ridicăm și noi cât putem la nivelul adversarilor noștri. Pe suporteri îi așteptăm la sală ca să vină să vadă un volei de calitate și să ne susțină”, a spus Ciprian Dârnescu, antrenorul ”U” NTT Data Cluj.

Ieri, 15 februarie, clujencele au disputat meciul restanță din etapa a XII-a cu CS Știința Bacău pe care l-au cedat cu 0-3 în deplasare. Clujencele ocupă locul opt cu 11 puncte, iar CSM București se află pe primul loc cu 45 de puncte.

Prețul unui bilet de intrare la meci este de 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul GRATUIT pe baza carnetului de elev.

Comments

comments