A cincea victorie pentru handbaliști din acest sezon

Handbaliștii antrenați de Ioan Ani-Senocico și-au adjudecat victoria etapei a VIII-a din Divizia A, seria B, contra echipei nou-promovate CSM Școlar Reșița cu 36-32 (17-18). Partida a avut loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 15:00.

Începutul jocului a fost echilibrat, dar echipa oaspete a profitat de ratarea celor trei lovituri de la 7 metri a clujenilor și a intrat la vestiare cu 18-17. În schimb, în repriza secundă elevii lui Senocico au preluat conducerea pe tabelă și au înscris aproape la fiecare atac, reușind, astfel, să câștige al cincilea meci din acest sezon competițional.

,,A fost un meci dificil şi mă aşteptam să fie aşa pentru că am jucat de la egal la egal cu Tg. Jiu şi a apărut oarecum o stare de mulţumire. Toată săptămâna am tras semnale de alarmă şi, exact aşa cum m-am aşteptat, am început meciul binişor, iar pe la jumătatea primei reprize ne-am stins. Mă bucur şi îi felicit pe băieţi pentru că pe finalul meciului s-au concentrat şi au dat tot ce au ei mai bun pentru a ne asigura cele trei puncte”, a spus antrenorul clujenilor, Ioan Ani-Senocico.

„Studenții” ocupă locul trei în clasament cu 15 puncte, iar reșițenii se află pe locul șapte cu opt puncte.

Comments

comments