Cimpoeșu speră la o medalie la Campionatul European

Florin Cimpoeșu, sportiv legitimat la Universitatea Cluj, participă cu lotul național la Campionatul European de Box pentru cadeţi. Competiția este organizată de Federaţia Europeană de Box (EUBC – European Boxing Confederation) şi Federaţia Română de Box (preşedinte: Vasile Cîtea), cu sprijinul oficialităţilor locale şi a sponsorilor și se desfășoară în perioada 17 – 26 iulie, la Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea.

La „Europenele” de box pentru cadeţi de la Râmnicu Vâlcea, participă 278 de sportivi din 30 de ţări: Rusia, Ucraina, Belarus, Rep. Moldova, Georgia, Armenia, Lituania, Letonia, Estonia, Anglia, Irlanda, Scoţia, Macedonia, Italia, Portugalia, România, Slovacia, Cehia, Turcia, Danemarca, Cipru, Muntenegru, Ungaria, Slovenia, Germania, Serbia, Israel, Croaţia, Spania, Bulgaria.

Florin Cimpoeșu va boxa în limitele categoriei 65 de kg, astăzi urmând a avea loc tragerea la sorți a adversarilor. Antrenorul pugilistului universitar, Iosif Hercz, este încrezător într-un rezultat bun.

Este un concurs foarte greu deoarece sunt echipe din Ucraina, Moldova, Rusia, Ungaria cu lot de 20 de sportivi foarte buni și valoroși, dar totul este posibil la copii! Așteptăm tragerea la sorți și sper ca Florin să fie la ora meciurilor în forma cea mai bună și să scoată un rezultat bun.

 

Comments

comments