Călăreții universitari, pe podium la Prejmer

Centrul Ecvestru „163 Plopi” din Prejmer, județul Brașov, a găzduit în perioada 13-16 iulie Cupa României la Obstacole. Timp de 4 zile, concursul a adunat la start sportivi debutanți, amatori, copii, juniori, seniori, individual și pe echipe, în total peste 80 de sportivi și 150 de cai care au luptat pentru Marele Premiu.

De la secția de echitație a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat la această competiție șase călăreți cu 12 cai. Pe durata concursului Călin Nemeș a urcat pe primele două locuri pe podium cu Eros, la proba de Nivel C, iar Paul Ionescu a obținut un loc 3 și un loc 4  la Divel D și un loc 5 la Nivel C, alături de Lady Shutterfly.

Sportiva Claire Vicomte, cea care a concurat alături de caii Cadilo Don Verter și Guitermina D`Arado, a obținut două locuri I la categoria cailor debutanți. Alexandra Cenușă s-a clasat pe primul loc pe podium cu Loco la Amatori 1, iar Daria Peev a obținut cea mai bună clasare în cadrul Cupei României de tineret obținând locul 6 alături de calul Guitendra.

Comments

comments