Campionatele Naționale de culturism și fitness la Cluj-Napoca

Sala Polivalentă „BT Arena” din Cluj-Napoca va fi începând de joi, gazda primitoare a Campionatelor Naționale de culturism și fitness.

Competiția se anunță a fi una foarte disputată dacă ținem seama că la întreceri și-au anunțat participarea peste 350 de sportivi și sportive de la cluburi de pe tot cuprinsul țării.

Totodată, așa cum spunea antrenorul Sebastian Văsuț, „la Cluj-Napoca vor fi prezenți într-o proporție covârșitoare componenții echipei naționale, recent medaliată cu aur la Campionatele Europene de la Santa Susanna ceea ce va ridica semnificativ nivelul calitativ al competiției”.

Clubul Sportiv Universitatea va alinia la start nu mai puțin de 31 de sportivi și sportive, mulți dintre aceștia juniori despre care același Sebastian Văsuț a declarat că: „fac parte dintr-o generație extrem de talentată, de la care ne așteptăm la rezultate dintre cele mai bune și un număr consistent de medalii pentru ”U” Cluj-Napoca.”

Miercuri este programat cântarul oficial urmând ca joi să demareze concursul propriu-zis, sportivii și sportivele urmând să se succeadă la diferite probe, în fiecare zi cu începere de la ora 9, pe cele două scene amenajate în „BT Arena”.

Comments

comments