Campioana Dinamo vine joi în Sala Sporturilor „Horia Demian”

Joi seara, de la ora 17,30, Sala Sporturilor „Horia Demian” va găzdui un meci „de gală” în care ”U” primește vizita multiplei campioane Dinamo București.

Oaspeții vin aureolați de cele 19 titluri naționale câștigate, dintre care trei în ultimele ediții de campionat, completate de un palmares de invidiat: de 22 de ori vicecampioană, 7 Cupe ale României, 6 Supercupe, câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni în 1965, finalistă în 1963 și câștigătoare a Superligii Campionilor Mondiali şi Olimpici.

La rândul lor, handbaliștii noștri sunt hotărâți să dea totul pentru a face un meci frumos spre deliciul spectatorilor, așa cum a declarat Ionuț Ramba: „Ne așteaptă un meci de gală și un eveniment frumos joi seara în Sala Sporturilor „Horia Demian” la care ne dorim să avem cât mai mulți suporteri alături de noi. Cu siguranță vom da tot ce avem mai bun în acest meci pentru a ne ridica la nivelul campioanei. În ceea ce privește echipa noastră, băieții sunt nerăbdători să se dueleze cu jucători de renume cum sunt cei de la Dinamo.”

Meciul dintre ”U” și Dinamo, din cadrul etapei a 4-a a Ligii Naționale de handbal masculin, va începe joi la ora 17,30, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va putea fi urmărit și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments