Handbal feminin: rezultat pecetluit în ultimele secunde în meciul de la Turda

Universitatea Cluj a săpat printre degete un rezultat bun în meciul disputat marți după amiază, la Turda, cu echipa ACS Liviu Rebreanu DivAF și încheiat cu scorul de 31-30 (13-15) în favoarea gazdelor.

În partida disputată în Sala „Gheorghe Barițiu”, ”U” a dominat prima repriză în care a fost mereu în avantaj, uneori chiar la 5 goluri diferență, așa încât la pauză tabela indica 15-13 pentru fetele noastre. În cea de a doua parte a întâlnirii gazdele au revenit și au preluat pentru prima dată conducerea la jumătatea acesteia, 24-23 pentru ca finalul să fie unul încins: elevele lui Ioan Ani Senocico conduceau în minutul 57 cu 30-29 dar cu doar 20 de secunde rămase de joc, turdencele au marcat golul 31 care le-a și adus victoria.

La finalul meciului, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro:  „Din păcate am debutat cu o înfrângere. Plătim tribut lipsei de colectiv în condițiile în care suntem dependenți de junioare pentru a ne desfășura activitatea în mod normal și apoi plătim tribut lipsei de omogenitate. Sper ca în viitorul apropiat să mai vină câteva jucătoare, pentru că altfel va fi foarte greu să ne aliniem la pretențiile emise. La Turda a fost un meci cu foarte multe ratări din partea noastră și sper ca jucătoarele, așa puține câte sunt, să se trezească și să realizeze că a început campionatul.”

De remarcat revenirea cu brio în teren a marii noastre jucătoare Mihaela Ani Senocico, cea căreia îi dorim mult succes în continuare și care, în meciul de la Turda a înscris de 7 ori, cele mai multe reușite pentru ”U”, la egalitate cu Cristina Crețu.

Celelalte goluri ale formației noastre au fost marcate de: Alexandra Ploscar 5, Larisa Șerban 4, Sahra Racho 3 și respectiv Iulia Sava și Ana Stana câte 2 goluri. Au mai jucat: Sofia Mureșan, Tea Câmpean, Andreea Muclea, Andrada Chirilă și Alyssia Daroczi iar poarta a fost apărată de Maryna Dumanska și Mădălina Pușcaș.

În etapa a doua ”U” va sta din lipsă de adversar în condițiile în care Seria C este formată din doar 7 echipe.

Comments

comments