Calificare în turul doi al Cupei României la volei masculin

Universitatea Cluj a reușit o calificare fără set pierdut în turul doi al Cupei României la volei masculin după ce a trecut cu 3-0 de CSM Suceava, în manșa a doua din prima fază.

A fost a treia confruntare dintre cele două formații, două în „Cupă” și una în campionat, elevii lui Milan Bratic reușind să învingă în două dintre acestea.

Miercuri seara, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, ”U” a câștigat în trei seturi cu: 25-22, 28-26 și 25-21 într-o partidă în care Vlad Negrean, autor a 21 de puncte, și-a condus din nou echipa spre succes.

Celelalte reușite pentru ”U” au fost semnate de: Dănuț Neag 10, Alexandru Voinea 9, Alexandru Onofrei și Mădălin Dăineanu câte 6, Eduard Purcaru 2 în timp ce debutantul Andrei Savu a fost autorul unui punct foarte important, cel al victoriei.

La finalul partidei, antrenorul Milan Bratic a declarat pentru u-cluj.ro: „Este desigur, bine când câștigi dar nu pot să nu mă întreb de ce nu am jucat la fel și în meciul de campionat de la Suceava.

Revenind la joc, mi-a plăcut în mod deosebit cum am evoluat în setul al treilea în special pentru modul în care am servit. În plus am făcut câteva modificări în echipă care au avut efect pozitive asupra atitudinii. Poate că în teren nu se regăsesc întotdeauna cei mai buni jucători dar opțiunea mea este să joace cei care au cea mai mare energie. Sper ca în cel mai scurt timp să se trezească și ceilalți pentru că avem nevoie ca toți cei 14 sportivi să lupte pentru fiecare punct.

Deși am câștigat acest meci, în continuare nu pot fi mulțumit cu blocajul, noi reușind în acest meci doar două astfel de procedee. Vom continua să lucrăm intens în acest sens deși am făcut-o și până acum dar după cum se vede fără succes.”

Duminică, de la ora 17, tot în Sala Sporturilor „Horia Demian”, în cadrul etapei a 4-a Diviziei A1, Universitatea Cluj va primi vizita echipei SCMU Craiova.

Comments

comments