Calificare în sferturile Cupei pentru voleibaliste

Voleibalistele de la ”U” NTT Data Cluj au jucat ieri, 25 octombrie, meciul din prima fază a Cupei României împotriva echipei ACS Penicilina Iași. Partida a început la ora 14:00 și s-a terminat 3:1 (25-14, 25-15, 24-26, 25-14) pentru ,,studente”. Astfel, clujence s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

Formația antrenată de Ciprian Dârnescu a câștigat lejer primele două seturi, dar în al treilea set, pe fondul unei relaxări ale voleibalistelor universitare, Penicilina Iași a profitat și și-a adjudecat setul. După această „înfrângere”, clujencele și-au luat revanșa în setul patru cu un joc perfect.

,,Acesta e sportul. Niciodată nu e câştigat dinainte. Echipa din Iaşi este o echipă bună, dar azi noi am jucat foarte bine şi nu i-am dat nicio şansă pentru a crede în victorie. E normal să existe aceste coborâşuri în evoluţia echipei. Din păcate, timpul pe care noi îl petrecem la antrenament este foarte scurt şi se vede în ritmul jocului”, a explicat tehnicianul echipei clujene, Ciprian Dârnescu.

,,Cred că în setul trei ne-am relaxat pentru că am fost aproape de 3 la 0. Am încercat să revenim pe finalul setului, dar a fost prea târziu. În schimb, ne-am luat revanşa în setul patru. A fost un meci bun al nostru, iar echipa a fost unită. Fetele au un moral foarte bun şi e prima victorie din acest sezon”, a adăugat şi căpitanul echipei, Raluca Bucur.

Cele mai multe puncte, 22, pentru echipa clujeană au fost marcate de Raluca Bucur, iar Andra Streşină şi Maria Graboveţcaia, ambele cu 11 puncte, au marcat pentru formația din Iași.

Comments

comments