Echipa de handbal feminin a cedat partida cu Râmnicu Vâlcea

Formația feminină de handbal a Clubului Sportiv Universitatea Cluj a jucat etapa a VI-a a Ligii Florilor, ieri, 25 octombrie. Aceasta a primit vizita fetelor de la HCM Râmnicu Vâlcea, iar partida s-a încheiat cu scorul de 32-27 (16-10) pentru formația oaspete.

,,Echipa trece printr-o pasă proastă și, din păcate, încă nu reușim să avem cele mai bune soluții pentru a ne reveni. Sunt momente bune pe parcursul jocului, dar le alternăm cu momente proaste. Din păcate, numărul de momente bune este mai mic decât cel al momentelor proaste. Echipa încă nu crede în ea, dar nu avem ce face și trebuie să mergem înainte și să refuzăm această atitudine de victimă. Pentru ca echipă să își recapete încrederea e nevoie de o victorie, dar nu putem să o avem decât în momentul în care toată lumea va crede că este posibil ca noi să obținem puncte”, a mărturisit Alin Bondar, tehnicianul „alb-negrelor”.

Mihaela Ani-Senocico a fost cea mai bună marcatoare a echipei clujene, reușind 9 goluri, iar de la echipa oaspete s-au remarcat Iryna Glibko și Alexandra Gavrilă, fiecare cu șase goluri. Pentru Universitatea au mai înscris: Tamaș și Berbece, 4 goluri, Lazăr și Vălean, 3 reușite, Chintoan, 2, iar Boian și Petruș, câte un gol.

Comments

comments