Bun venit, Silviu Grigoraș!

Echipa de volei masculin a CS Universitatea Cluj-Napoca își întărește lotul tot mai mult pentru noul sezon competițional al Diviziei A, iar azi a bifat un nou transfer.

Silviu Grigoraș, originar din Galați, este noul-jucător al clubului „alb-negru”, care va evolua pe postul de ridicător. Voleibalistul în vârstă de 18 ani și-a petrecut perioada junioratului la CSȘ Galați, fiind în același timp legitimat și la CS Arcada Galați, iar în ultima parte a junioratului a aparținut de CSȘ Tulcea.

„Am venit la Universitatea Cluj pentru a învăța și a prinde experiență, de a lucra cu băieții care sunt aici și, în special, cu antrenorul. Îmi doresc să joc volei mulți ani la acest club și o să ajut echipa cât pot. Motivele care au stat la baza deciziei mele de a veni la Universitatea Cluj au fost echipa, planurile de viitor ale clubului și antrenorul, cu care am mai jucat la Tulcea și mi-a plăcut foarte mult”, a explicat Silviu Grigoraș.

„Îi urăm bun-venit lui Silviu. L-am adus la Universitatea Cluj pentru că ne-a fost recomandat ca un băiat serios și muncitor. Ca în fiecare an, noi cei de la Universitatea Cluj, acordăm credit tinerilor de a promova în Divizia A. Ne dorim să ajungă unul dintre ridicătorii români de bază ai Diviziei A, străini sunt destui, iar împreună cu el și cu ceilalți tineri pe care i-am adus să punem umărul la întărirea voleiului românesc. Îi urez succes, să fie serios și sperăm să ajungă la naționala României”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei de volei masculin.

Șerban Pașcan, Marius Șoloc și Vlad Negrean sunt celelalte transferuri realizate de echipa masculină de volei a CS ”U” Cluj.

Comments

comments