Bogdan Ungureanu: „Ghinionul ne-a privat de setul secund”

 Sursă foto: Sportul Doljean

Sursă foto: Sportul Doljean

Startul sezonului 2018-2019 al Diviziei A1 Masculin s-a dat la finalul săptămânii trecute, iar echipa de volei masculin a CS ”U” Cluj a jucat în deplasare cu SCMU Craiova.

Jocul a avut loc sâmbătă, 13 octombrie, după-amiaza, iar craiovenii au câștigat cu 3-1, rezultatul pe seturi fiind 25-27, 25-23, 25-21 și 25-21.

„A fost un meci foarte disputat, din toate punctele de vedere, și foarte solicitant, dar în același timp ridicat tehnic și spectaculos. Craiova e o echipă pregătită, sudată cu mai mulți componenți de bază ai lotului național. Gândurile noastre sunt alături de Lică (jucătorul Craiovei), a cărui accidentare sperăm să nu fie serioasă pentru că el este un exemplu de profesionalism pentru voleiul românesc. Doar ghinionul ne-a privat de al doilea set și îmi felicit echipa pentru dăruire și pentru că s-a ajutat reciproc. Miercuri vom juca cu Unirea Dej în Cupa României și ne gândim la această partidă pe care dorim să o câștigăm”, a declarat Bogdan Ungureanu, managerul echipei universitare.

Voleibaliștii de la CS ”U” Cluj vor juca miercuri, 17 octombrie, în șaisprezecimile Cupei României cu Unirea Dej, meciul fiind programat de la ora 18:00.

Comments

comments