Bine ai revenit, Lucian Tofan!

Staff-ul tehnic al echipei de volei masculin l-a readus în lot pe Lucian Tofan, jucător care a dorit să se retragă din activitate. Lucian Tofan are 33 de ani și joacă pe postul de fals. El a mai îmbrăcat tricoul „alb-negru” în sezonul 2017-2018.

„Am ales să revin la «U» Cluj deoarece aici m-am simțit bine și aici am găsit oameni înțelegători. Am vrut să mă retrag din activitate anul trecut, dar cum voleiul a făcut parte mai tot timpul din viața mea îmi este foarte greu să renunț așa deodată. Vin cu gânduri bune și am să fac tot posibilul să ajut echipa în îndeplinirea obiectivului”, a declarat jucătorul.

„Am decis să îl semnăm din nou pe Lucian, după ce am avut o discuție cu el și mi-a spus că retragerea din volei s-a petrecut prea brusc și că încă nu a fost pregătit să pună ghetele în cui. Având în vedere experiența trecută cu el, în care jucătorul a avut un comportament exemplar și s-a demonstrat a fi un adevărat exemplu în vestiar, am decis să dăm mâna și să facem echipă împreună și pentru sezonul care va urma. Având în vedere experiența lui îndelungată în volei, cred că îl va putea ajuta si pe Romeo Lotei în ceea ce privește antrenamentele și pregătirea echipei. Eu îi doresc baftă și să reușească ceea ce și-a propus pentru finalul carierei, și anume să se retragă frumos, de la cel mai frumos și longeviv club din țară și anume «U» Cluj”, a explicat Bogdan Ungureanu, managerul echipei.

Bine ai revenit la Clubul Sportiv Universitatea Cluj, Lucian!

Comments

comments