Baschetbalistele au parte de un meci dificil la Târgoviște

 Foto: CIprian Photograph

Foto: CIprian Photograph

Formația de baschet feminin a Universității Cluj se deplasează în acest sfârșit de săptămână pe terenul echipei CSM Târgoviște, acolo unde vor avea parte de un duel aprig împotriva trupei antrenate de Cătălin Tănase. Partida din etapa a 17-a din Liga Națională va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 18:00.

Gruparea noastră se află pe poziția a treia a clasamentului cu 27 de puncte, având cu un meci mai mult disputat decât echipa urmăritoare, care este tocmai adversarul din weekend. Astfel, dâmbovițencele au adunat până acum 26 de puncte, situându-se pe locul patru.

Meciul tur a fost adjudecat de ”U” Cluj pe teren propriu cu scorul de 74-70, în timp ce ultima deplasare a formației clujene la Târgoviște s-a încheiat cu victoria gazdelor, 64-55, meci care a avut loc tot în luna ianuarie a anului 2016.

Elevele lui Dragan Petricevic vin după o victorie muncită la Alexandria, obținută în urma a două reprize suplimentare, scor 92-98, iar gruparea târgovișteană a cedat în ultima etapă la Arad, scor 72-69.

Comments

comments