Florentin Pera: „Mergem la victorie”

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Handbalistele CS ”U” Cluj joacă miercuri, 25 ianuarie, în deplasare la CS Măgura Cisnădie într-un meci din cadrul rundei a XV-a a Ligii Naționale. Partida este programată de la ora 16:00 și va fi transmisă în direct pe TVR2.

„Trebuie să abordăm jocul de la Cisnădie cu maximă seriozitate și atenție. De asemenea, aștept o altă atitudine în faza de apărare și avem nevoie de o concentrare mult mai ridicată la finalizare. În ceea ce privește echipa gazdă, aceasta are în componență jucătoare cu mare experiență și care au jucat la un nivel înalt. Din ce am înțeles, pe lângă brazilianca extremă dreapta, în aceste zile au reușit să mai perfecteze un transfer internațional aducând o extremă stângă din Macedonia, practic e a treia străină din lot după Da Silva și Tatalovici. Acest fapt trebuie să ne mobilizeze și să ne motiveze pentru a intra în teren la 100% din potențial. Ne dorim 100% un rezultat pozitiv, mergem la victorie”, a declarat Florentin Pera, tehnicianul echipei Universitatea Cluj.

În etapa trecută, fetele pregătite de Florentin Pera au cedat pe teren propriu cu HCM Rm. Vâlcea, scor 23-26, iar Măgura Cisnădie a înregistrat un eșec în deplasare la HC Dunărea Brăila, scor 21 la 29. În clasament, Universitatea Cluj ocupă locul 7 cu 14 puncte, în vreme ce gazdele din Cisnădie sunt pe 10, cu 4 puncte mai puțin.

Comments

comments