Baschetbalistele au cedat pe teren propriu

 Foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Foto: Dan Bodea/ Transilvania Reporter

Universitatea Cluj a primit luni, 20 noiembrie, vizita formației CS Universitatea Alba Iulia în cadrul etapei a VI-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Meciul s-a disputat în Sala Polivalentă și s-a încheiat cu scorul de 61 la 65 în favoarea oaspetelor, rezultatele pe sferturi fiind: 14-9, 12-23, 17-20, 18-13.

Bulgăroiaca Radoslava Bachvarova a fost cea mai bună marcatoare a Universității Cluj, cu 16 puncte, urmată de clujeanca Irina Părău, cu 15 puncte și 7 recuperări. S-a mai remarcat și Leslie Vorpahl cu 11 puncte, 9 recuperări și 7 assist-uri. De la echipa oaspete, Ana Radovic a înscris 19 puncte, a avut 13 recuperări și 3 assist-uri.

Pentru baschetbalistele pregătite de Dragan Petricevic urmează meciul din deplasare la UPM BC Sirius Tg Mureș, ce contează pentru etapa VII-a a LNBF. Jocul este programat vineri, 24 noiembrie, de la ora 18.30 în Sala Sporturilor din Tg. Mureș. Înaintea acestei runde, cele două adversare sunt vecine de clasament, Universitatea Cluj se află pe locul 7, cu 5 puncte, în vreme ce gazdele sunt pe 6, cu un punct în plus.

Comments

comments