”U” Cluj, campioană națională pentru al patrulea an consecutiv

În perioada 17-19 noiembrie 2017 a avut loc la București Turneul Final al Campionatului Național de Scrabble, individual și intercluburi, seniori și tineret. Scrabbliștii universitari s-au întors acasă cu un total de 19 medalii, dintre care 7 de aur, 8 de argint și 4 de bronz.

Pentru al patrulea an consecutiv, echipa de seniori a CS Universitatea Cluj-Napoca a devenit campioană națională. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Locomotiva București și Impetus București. La tineret, CS ”U” Cluj a devenit vicecampioană națională, locurile 1 și 3 fiind ocupate de Argus Tg. Frumos, respectiv Impetus București.

La seniori individual, după o luptă strânsă pentru titlul de campion național absolut până în ultima zi de concurs, Alexandru Lăcătîș a obținut titlul de vicecampion național absolut, locurile 1 și 3 revenind sportivilor Dan Laurentiu Sandu și respectiv Cosmin Donciu, ambii de la Locomotiva București. Pe probe, au devenit campioni naționali Alexandru Lăcătîș la Libere și Corneliu Faur la Anticipație. Sportivii clujeni au obținut medalii de argint prin Alexandru Lăcătîș la Duplicat și Compunere, și medalii de bronz prin Alexandru Lăcătîș la Anticipatie și Vasile Mihalache la Duplicat.

Dintre numeroasele medalii obținute de tinerii sportivi de la CS Universitatea la individual, menționăm titlul de campioană națională la tineret al Paulei Mihalache, titlul de vicecampion național la juniori al lui Cristian Caba și locul 3 la cadeți obținut de Georgiana Drăgan.

Comments

comments