Baschetbalistele au câștigat meciul tur cu Satu Mare

Meciul tur al primei manșe a Cupei României la baschet feminin a avut loc miercuri, 27 septembrie. Echipa de baschet feminin a CS ”U” Cluj a jucat contra formației CSM Satu Mare, în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”, și a câștigat cu 77-73 (11-20, 21-16, 21-15, 24-22).

,,Studentele” au avut un start nu tocmai bun, dar după pauză au reușit să revină pe tabelă și să schimbe scorul în favoarea lor. Leslie Vorpahl cu 21 de puncte a fost cea mai bună marcatoare a echipei universitare, iar pentru CSM Satu Mare, Destiny Williams a reuşit 35 de puncte.

,,Sunt de acord că a fost un start modest. Au existat motive, dar rezultatul final este cel important. Nu vreau să vorbesc despre un început modest, dar nici despre un final excepţional. Noi, dacă ne uităm puţin la experienţa, vârsta jucătoarelor şi echipele de la care provin, atunci, cred că, acest start modest este normal. Îmi felicit echipa deoarece a revenit, iar dacă am fi fost mai lucizi pe final, cred că, puteam să învingem la o diferenţă mai mare. Calificarea se joacă sâmbătă şi mergem cu gândul să jucăm, în continuare, un baschet cât de bun putem şi cu puţine oscilaţii, care sunt normale în această perioadă”, a declarat Dragan Petricevic, antrenorul baschetbalistelor clujene.

Returul dintre cele două echipe este programat în 30 septembrie de la ora 18:00 în Satu Mare.

Comments

comments