Baschetbalistele au câștigat „Cupa Sirius”

Cea de-a 10-a ediție a „Cupei Sirius” la baschet feminin a avut loc în weekendul 15-17 septembrie la Tg. Mureș. La turneul amical internațional au participat echipele: UPM Sirius Tg. Mureș, Universitatea Cluj, Olimpia CSU Brașov și Kecskemet KC (Ungaria). Trofeul competiției a fost adjudecat de echipa antrenată de Dragan Petricevic după ce s-a impus în finală în fața formației gazdă, UPM Sirius, cu 72-50 (21-14, 19-12, 9-13, 23-11). Locul al treilea a revenit Olimpiei CSU Brașov, care a dispus de echipa de junioare a celor de la Kecskemet KC (Ungaria), cu scorul de 102 la 61.

„Au fost teste foarte utile care au venit exact în momentul potrivit, după două înfrângeri în Ungaria cu echipa care în acest sezon va juca în EuroCup. Practic, toată perioada de pregătire a fost una bună, cu meciuri în Tg. Mureș la o intensitate foarte bună, dominate de către echipa noastră. Noi ne pregătim acum pentru startul oficial deoarece amicalurile sunt una, oficialele sunt cu totul altceva”, a declarat antrenorul echipei Universitatea Cluj, Dragan Petricevic.

Rezultatele înregistrate în cele trei zile ale turneului de la Tg. Mureș:
Vineri,15 septembrie
UPM Sirius Tg. Mureș – Olimpia CSU Brașov 85-80
Universitatea Cluj – Kecskemet KC 99-51

Sâmbătă, 16 septembrie
Olimpia CS Brașov – Universitatea Cluj 75-82
UPM Sirius Tg. Mureș-Kecskemet KC 75-61

Duminică, 17 septembrie
Olimpia CSU Brașov – Kecskemet KC 102-61
Universitatea Cluj – UPM Sirius Tg. Mureș 72-50

Primul meci oficial al baschetbalistelor universitare este în cadrul Cupei României. ”U” Cluj va primi în turul 1 vizita formației CSM Satu Mare, miercuri, 27 septembrie, cel mai probabil de la ora 19:00.

Comments

comments