”U” NTT Data, locul 3 la turneul din Ungaria

Voleibalistele clujene au participat în perioada 15-16 septembrie la un turneu amical în Szolnok, Ungaria, de unde s-au întors cu locul trei. La acest turneu ”U” NTT Data Cluj a făcut parte din grupa B, alături de Vasas și Budaörs, iar în grupa A s-au aflat echipe precum MTK, Gödöllő, Nyíregyháza și Jászberény.

,,A fost un turneu util în care am întâlnit adversari foarte puternici din campionatul Ungariei. Pe noi ne-au interesat mai mult aspectele tehnico-tactice ale jocului decât rezultatele. Am văzut unde am ajuns după o lună de pregătire și știm ce avem de făcut până începe campionatul. Mai avem trei turnee în care să ne omogenizăm echipa, să ne ridicăm nivelul de joc. Au fost niște meciuri caracteristice acestei perioade, cu multe greșeli individuale. Acest lucru este normal deoarece au fost primele meciuri în noua formulă”, a declarat Ciprian Dârnescu, antrenorul clujencelor.

Câștigătoarea turneului a fost echipa gazdă, Jászberény, care este invitata ”U” NTT Data Cluj la turneul din perioada 22-24 septembrie organizat de CS ”U” Cluj la Sala Sporturilor ,,Horia Demian”.

Comments

comments