Baschet, volei și handbal la sfârșit de săptămână

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Mâine, 6 noiembrie, de la ora 14, Universitatea Cluj întâlnește în Sala Sporturilor „Horia Demian” pe FCC Baschet UAV Arad într-o partidă din cadrul etapei a 6-a a Ligii Naționale de baschet feminin. În întâlnirea care se anunță echilibrată, elevele lui Ioannis Koukos și Vlad Bota vor trebui să dea totul pentru a adăuga cea de a treia victorie în Liga Națională.
Partida dintre ”U” Cluj și FCC Baschet UAV Arad va putea fi urmărită în direct pe canalul de Youtube „FRB TV”.

”U” NTT Data primește, tot mâine dar de la ora 17, vizita echipei CSM Volei Alba Blaj, într-un meci contând pentru etapa a 5-a a Diviziei A1 la volei feminin. Fetele antrenate de Liliana Bogerndorfer au ocazia să dovedească progresul în pregătire și să facă un meci mare în compania multiplei campioane naționale iar evoluția lor va putea fi urmărită în direct pe canalul de Youtube „UCluj TV”.

La rândul ei, echipa de volei masculin ”U” Cluj se deplasează la Timișoara pentru meciul pe care urmează să îl dispute mâine, de la ora 12,30 cu CSU Universitatea de Vest din localitate. Echipa pregătită de Vicențiu Dumitrescu și Romeo Lotei poate fi considerată favorită după prestația din meciul trecut, pe parcursul căruia a dovedit că poate mult mai mult decât o arată poziția din clasament.
Gazdele transmit meciurile de pe teren propriu pe pagina de facebook „CSU UVT Timișoara – Volei”.

În cele din urmă , etapa a 8-a a Diviziei A seria B la handbal feminin programează duminică, 7 noiembrie, de la ora 12, derby-ul acestui început de campionat în care se întâlnesc ”U” Cluj și CSM Târgu Jiu. Cele două formații sunt vecine de clasament pe podiumul acestei faze a competiției, elevele lui Ioan Ani Senocico pe locul doi, cu 15 puncte iar gorjencele pe locul trei, tot cu 15 puncte dar cu un meci mai puțin disputat.
Meciul va putea fi, de asemenea, urmărit în direct pe canalul de Youtube ”UCluj TV”.

Conform reglementărilor în vigoare, accesul spectatorilor la manifestările sportive este interzis.

Comments

comments