Antrenorul și doi rugbyști sunt convocați la Naționala U20

Antrenorul formației ”U” Prodvinalco, Horea Hîmpea și sportivii Andrei Ballok și Sorin Suciu au fost convocați pentru un stagiu de pregătire al echipei naționale Under 20 a României între 10 si 23 octombrie, la Snagov. Reunirea lotului este programată pe 10 octombrie, la ora 12:00, la sediul Federației Române de Rugby, de pe Bd. Mărăști nr. 18-20.

„Este un stagiu în care vom continua să vedem jucători pentru că nu vrem să pierdem pe niciunul dintre tinerii care au potențial. Obiectivul nostru este de a alcătui cât mai repede un lot de 30 de jucători, cei mai buni pe care îi avem la această categorie de vârstă în acest moment, cu care să putem aborda celelalte stagii de pregătire pentru Campionatul European din 2017. Recunosc că am rămas plăcut surprins după primul stagiu de pregătire pentru că unii dintre jucători au obținut rezultate bune la testele pe care le-au dat, de forță, viteză, rezistență. În plus, sunt mulți jucători care se află deja în vederea echipelor din SuperLiga. A fost un prim contact foate bun cu o generație care deja a început să joace la nivel de seniori”, a declarat pentru frr.ro antrenorul Horia Hîmpea.

Lotul celor 30 de jucători convocați:
Pilier: Enghin Sali (Tomitanii Constanta), Alin Haidau (CSSCM Timisoara), Ionut Platon (Stejarul Buzau), Andrei Cretu (Tomitanii Constanta)
Tragator: Adrian Tala (Tomitanii Constanta), Antonio Melinte (CS Dinamo)
Linia a II-a: Nicu Baboiu (Stejarul Buzau), Marcel Rusu (CSSCM), Sorin Suciu (U Cluj), Marius Iftimiciuc (CSSCM Timisoara), Andrei Chiru (Tomitanii Constanta)
Linia a III-a: Alexandru Alexe (Tomitanii Constanta), Vlad Neculau (CSSCM Timisoara), Mihai Ilie (CSS Unirea Iasi), Silviu Gradinaru (CS Dinamo), Andi Radu (CS Dinamo)
Mijlocas la gramada: Madalin Mihalache (Tomitanii Constanta), Andrei Ballok (U Cluj)
Mijlocas la deschidere: Razvan Lolea (Tomitanii Constanta), Mariu Istoc (CSSCM Timisoara)
Centru: Stefan Cucos (Tomitanii Constanta), Mihai Lamboiu (CSM Baia Mare), Tiberiu Otelea (Tomitanii Constanta), Codrin Bercu (CSS 2 Baia Mare), Florin Taranu (CS Dinamo),
Aripa: Adrian Paraleste (Tomitanii Constanta), Cosmin Iliuta (CS Dinamo), Paul Herman (CSS 2 Baia Mare), Marius Chiriac (CS Stiinta Petrosani)
Fundas/Mijlocas la gramada: Dragos Burlacu (Tomitanii Constanta)
Staff: Antrenor: Horia Himpea, Cristian Sauan si Flavius Dobre, Preparator Fizic: Gurdeep Singh, Medic: Cristi Staicu, Kinetoterapeut: Adrian Diaconeasa, Analist video: Sabin Vasilescu, Manager: Mihai Lazar.

Comments

comments